Seniorcity Aalst

Seniorcity Aalst

In 2021 verwelkomen we onze nieuwste groep van assistentiewoningen, Seniorcity Aalst. Op de voormalige Carglass-site naast het administratief centrum gaan de werken voor een kantoorgebouw voor thuiszorgdiensten van i-mens, een kinderopvang en 34 assistentiewoningen  van start. Daarnaast worden er ook 22 nieuwbouwappartementen en een winkel- of horecaruimte gebouwd. Een voetgangersdoorgang zal de Molenstraat met de Vaartstraat verbinden.

Het project telt .... vrijstaande gebouwen omgeven door een groene autovrije zone: het gebouw Park telt 14 assistentiewoningen bovenop het kinderdagverblijf, het gebouw Eiland huist 8 assistentiewoningen en het gebouw Markt telt 12 assistentiewoningen.

De in totaal 34 assistentiewoningen zullen beheerd worden door i-mens, wat garant staat voor een professionele dienstverlening in een kwaliteitsvol kader. Zelfstanding wonen, waarbij uw zorgen onze zorg worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De dagprijzen liggen tussen 36 en  41€, excl vaste kosten en kosten voor een parkeerplaats en/of berging. en zijn  afhankelijk van het de grootte van de assistentiewoning en het bijhorend terras en het aantal slaapkamers (1 of 2). Daarbij moet u nog rekening houden met de extra kosten voor de nutsvoorzieningen, telefoon, maaltijden en leefkosten.

Schrijf je alvast in op onze geïnteresseerdenlijst via het mailadres assistentiewoningen@i-mens.be en we houden je op de hoogte!

Nieuw
Interesse? Contacteer ons hier

Afbeeldingen

Omgevingsplan